Maisa

Himalayan Stars my Sweet Valentine

Suloinen pieni Maisa on oma kasvattimme Mayan Valentine's pentueesta. Maisa on pentueen ainoa trikkityttö ja vaikka värityksensä ei aivan täydellinen olekaan, oli alusta lähtien itsestään selvää, että Maisa jää kotiin, koska olin odottanut omaa trikkityttöä jo muutaman vuoden. Maisa on reipas, vauhdikas ja iloinen pieni tyttö, joka osaa pitää puolensa ja ilmoittaa hyvinkin selvästi jos ja kun jotakin haluaa. Maisan mielestä äiti-Mayan ja lasten jälkeen parasta maailmassa on oma leikkitäti Ava, jonka kanssa vetää rallia ja peuhata mielin määrin.

Maisan isä on Leilan Bosse, reipas, vauhdikas ja komea nuori mies, jonka löytää takuuvarmasti sylistään Leilalla vieraillessaan. Bossen ja Mayan jälkeläisenä Maisa tulee varmasti sulattamaan sydämiä ja jättämään ihmisiin lähtemättömän vaikutuksen, kuten myös kaikki suloiset sisaruksensakin. Tämä Valentine's pentueemme oli kaikinpuolin todella onnistunut. Yhteistyö Leilan kanssa on ollut ihanan mutkatonta ja Leila on ollut suurena apuna ja tukena kaikessa mikä liittyy kasvatukseen ja ylipäätään koiriin. Olen kovin kiitollinen kaikesta, enkä vähiten siitä, että saimme Bossen tämän pentueen isäksi  <3

Maisan ensimmäistä kuvaa klikkaamalla pääset katsomaan koiran sukutaulua sekä terveystuloksia jalostustietojärjestelmään.