Himalayan Stars

  • Himalayan Stars kennel on pieni kotikennel Lohjalla ja meillä koirat elävät perheenjäseninä lasten ja pyhä birma kissojen keskellä. Kasvatan myös pyhä birmoja ja kissaliiton kasvattajanimeni on Lumivuoren. 
  • Olen Katja Patama, 50-vuotias kotiäiti ja lapsia minulla on kaiken kaikkiaan kymmenen, joista yksi enkelinä syntynyt. Lapsista kotona asuu tällä hetkellä kuusi, eli meillä syntyneet pennut tottuvat jo ihan pienistä lähtien lapsiperheen ääniin sekä lasten käsittelyyn ja rakastavat touhuta lasten kanssa.
  • Olen Suomen kennelliiton jäsen ja allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen. Olen myös Suomen cavalieryhdistyksen, Suomen mopsikerhon, Pienpystykorvat ry:n, Suomen Afgaanit ry:n sekä Suomen Koirankasvattajat ry:n jäsen.
  • Jalostukseen käytettävät koiramme ovat terveystarkastettuja polvien, sydämen ja silmien osalta. Cavalierimme on geenitestattu dry eye sekä curly coat ja episodic fallingin osalta. Kasvatuksessa käytössämme olevat mopsit ovat suorittaneet kävelytestin sekä ovat myös pde geenitestattuja. Kaikki koiramme ovat rodunomaisia ja hyvä luonteisia perhekoiria, jotka rakastavat lapsia. 
  • Koiria elämässäni on ollut lapsuudesta lähtien ja kasvatuskin oli haaveissa vuosia, mutta lasten myötä haaveen toteuttaminen aina vain siirtyi ja siirtyi odottamaan "oikeaa aikaa". Kunnes totesin, ettei sitä ihan täysin oikeaa aikaa koskaan tule, ellei itse tee elämäänsä tilaa haaveiden toteutukselle.
  • Tällä hetkellä meillä asustaa lauma cavalierneitejä ja -rouvia, sekä yksi nuori cavalierherrasmies ja pomeranian neitokainen. Lisäksi perheeseemme kuuluu rottweilermix vanha rouva Nuppu sekä tipsuneiti Mette.
  • Kesällä 2023 laumaamme liittyi kaksi afgaaninvinttikoiraneitokaista; Snowsett Noma, eli Vivian ja serkkutyttönsä Snowsett Noura, eli Carmen. Aivan ihania neitokaisia ja rotu on vienyt kyllä aivan mennessään, näitä kaunokaisia meillä tulee olemaan jatkossakin ihan ehdottomasti. 
  • Ihan mahtavia tyyppejä kaikki ja on suuri etuoikeus saada seurata tämän lauman touhuja ja miten he ovat kaikki toisaalta aivan erilaisia, mutta kuitenkin yhtä lailla hurmaavia ja löytäneet kaikki sen oman erityisen paikkansa tässä monenkirjavassa pienessä laumassamme. 
  • Koirillamme on käytössään iso tuhannen neliön aidattu piha, jossa he saavat ulkoilla vapaasti.
  • Meiltä maailmalle lähtevät pennut ovat luovutettaessa useaan kertaan madotettuja, rekisteröityjä, eläinlääkärin tarkastamia, sirutettuja ja tottuneet elämään lasten sekä kissojen kanssa, ulkoiluun totutettuja mikäli sää vain ulkoilun sallii. Mukaan uuteen kotiin he saavat pentupaketin sekä kasvattajan  24/7 tuen. Vuodesta 2021 lähtien pentumme on meiltä lähtiessään myös vakuutettuja Agrian piilevät viat vakuutuksella, joka on voimassa 3v3kk.