Himalayan Stars

 • Himalayan Stars kennel on pieni kotikennel Lohjalla ja meillä koirat elävät perheenjäseninä kuuden lapsen ja pyhä birma kissojen keskellä. Kasvatan myös pyhä birmoja ja Suomen Kissaliiton kasvattajanimeni on Lumivuoren. 
 • Meillä syntyneet pennut tottuvat jo ihan pienistä lähtien lapsiperheen ääniin sekä lasten käsittelyyn ja rakastavat touhuta lasten kanssa.
 • Olen Suomen kennelliiton jäsen ja allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen. Olen myös Suomen cavalieryhdistyksen, Suomen kääpiökoirat ry:n, Pienpystykorvat ry:n, Suomen Afgaanit ry:n sekä Suomen Koirankasvattajat ry:n jäsen.
 • Jalostukseen käytettävät koiramme ovat terveystarkastettuja polvien, sydämen ja silmien osalta. Cavalierimme on geenitestattu dry eye sekä curly coat ja episodic fallingin osalta.
  Kaikki koiramme ovat rodunomaisia ja hyvä luonteisia sekä lempeitä perhekoiria, jotka rakastavat lapsia. Terveyden lisäksi kiinnitän kasvatuksessani huomiota erityisesti koirien luonteeseen. Sekä cavalierin, mopsin, että pomeranianin tulee olla luonteeltaan iloisia, avoimia, seurallisia sekä ehdottoman lempeitä. Agressiivinen, arka tai pelokas koira ei ole missään tapauksessa jalostuskoira, eikä sellaista luonnetta ole syytä laittaa missään tapauksessa eteenpäin.
 • Koiria elämässäni on ollut lapsuudesta lähtien ja kasvatuskin oli haaveissa vuosia, mutta lasten myötä haaveen toteuttaminen aina vain siirtyi ja siirtyi odottamaan "oikeaa aikaa". Kunnes totesin, ettei sitä ihan täysin oikeaa aikaa koskaan tule, ellei itse tee elämäänsä tilaa haaveiden toteutukselle. Kasvattieni omistajat ovat omalta osaltaan toteuttamassa tätä haavettani ja olenkin heille kaikille aivan valtavan kiitollinen, kasvateillamme on ehdottomasti parhaat mahdolliset kodit ja omistajat.
 • Tällä hetkellä meillä asustaa kolme aikuista cavalier narttua, yksi nuori cavalierherrasmies ja pommit Tilda ja Bebe sekä 8vk ikäinen cavalierneitokainen 
 • Elsa, ensimmäisen cavalierimme Bellan tyttärentyttärentytär.
 • Perheeseemme kuuluu myös kaksi afgaaninvinttikoiraneitokaista Vivian ja serkkutyttönsä Carmen. Aivan ihania neitokaisia ja rotu on vienyt kyllä aivan mennessään, näitä kaunokaisia meillä tulee olemaan jatkossakin ihan ehdottomasti. 
 • Ihan mahtavia persoonia kaikki ja on suuri etuoikeus saada seurata tämän lauman touhuja ja miten he ovat kaikki toisaalta aivan erilaisia, mutta kuitenkin yhtä lailla hurmaavia ja löytäneet kaikki sen oman erityisen paikkansa tässä monenkirjavassa pienessä laumassamme. 
 • Koirillamme on käytössään iso tuhannen neliön aidattu piha, jossa he saavat ulkoilla vapaasti.
 • Meiltä maailmalle lähtevät pennut ovat luovutettaessa useaan kertaan madotettuja, rekisteröityjä, eläinlääkärin tarkastamia, sirutettuja ja tottuneet elämään lasten sekä kissojen kanssa, ulkoiluun totutettuja mikäli sää vain ulkoilun sallii. Mukaan uuteen kotiin he saavat pentupaketin sekä kasvattajan 24/7 tuen.
  Vuodesta 2021 lähtien pentumme on meiltä lähtiessään myös vakuutettuja Agrian piilevät viat vakuutuksella, joka on voimassa 3v.