Tilda

Kääpiökoirarotuja miettiessäni pomeranian on ollut ehdottomasti listan kärkipäässä, mutta nuorimpien lasten ollessa alle 5-vuotiaita tuntui, että pommi on ehkä hiukan liian pieni ison lapsilauman sekaan. Ihastelin pommeja kaukaa ja vaivihkaa kuitenkin aina näyttelyissä käydessäni. Sadun luona kyläillessäni pääsin tutustumaan suloiseen bläkkäri pommi Daisyyn ja se oli rakkautta ensi tapaamiselta. Ei voi olla mitään niin suloista ja hellyyttävää kuin tuollainen tomera ja vauhdikas pieni pomeranian, joka seuraa perässä ja kiipeää syliin heti tilaisuuden tullen.  Ajatus omasta pommineidistä oli viimein istutettu ja jäi muhimaan ja odottamaan josko Sadun ihana Daisy saisi joku päivä näköisensä pienen bläkkäritytön. Ja voi sitä riemua, kun Tilda ja sisaruksensa syntyivät ja varmistui, että saan varata pentueen bläkkäritytön meille. 

Tilda on reipas, lempeä, seurallinen, vauhdikas ja ihana tyttö. Ja mikä parasta, Tilda ja Papu ovat olleet alusta asti kuin paita ja peppu ja leikit sujuvat upeasti pienestä kokoerosta huolimatta. 

Tildan ensimmäistä kuvaa klikkaamalla pääset katsomaan koiran sukutaulua sekä terveystuloksia jalostustietojärjestelmään.